Gastro

Řešíme filtraci pro konvektomaty, pece, myčky nádobí, sodobary, výrobníky ledu a další gastro zařízení. Téměř pro každou aplikaci máme v nabídce filtr optimalizovaný na danou oblast použití.

Čtyřstupňová filtrace v BRITA PURITY Quell ST zabraňuje tvorbě vodního kamene a zajišťuje trvale vysokou kvalitu vody. To znamená, že si můžete být jisti, že vaše vysoce kvalitní vybavení poskytuje maximální výkon 24 hodin denně. Konstantní vysoká kvalita vody po celou dobu životnosti filtru a spolehlivé odstranění nežádoucích chutí a pachů zajišťují výjimečnou kvalitu a jedinečnou chuť pro vaše nápoje a pokrmy.

Typ Kapacita

Purity 450 Quell ST

4.217l

Purity 600 Quell ST

7.207l

Purity 1200 Quell ST

13.187l

K dispozici je i provedení s elektronickou jednotkou (vestavěné měření s displejem).

Filtry řady Purity Quell ST

Konvektomaty a pece

Příprava jídla využívající páru (například napařování a dušení) je závislá na vodě. Používá se i při pečení a opékání, kdy získáváte lahodnou krustu na pečeném mase nebo na pečivu. Problémem při tomto způsobu přípravy jídla je zanášení zařízení vodním kamenem. Systém filtrace BRITA Steam odstraní všechny nežádoucí substance a poskytne vodu se stálými a přesně danými vlastnostmi. Vnitřní prostory konvektomatů zůstávají bez usazenin vodního kamene, přístroje pracují hladce a po celou dobu poskytují nejvyšší výkon.

Typ Kapacita

Purity 450 Steam

3.680l

Purity 600 Steam

5.771l

Purity 1200 Steam

10.800l

Purity C500 Steam

4.675l

Purity C1100 Steam

7.907l

Filtry pro konvektomaty a pece

Myčky nádobí

Při mytí nádobí jde především o prezentaci výsledku a základním faktorem pro dobré výsledky je kvalita vody použité při oplachování. Tvrdá voda s vysokou úrovní karbonátové tvrdosti je rizikovým faktorem. Spotřeba energie roste a opotřebení se zvětšuje. Odstávka stroje zhoršuje jeho návratnost, zatímco náklady na provoz a údržbu stoupají. Vodní kámen je také problémem estetickým, jelikož na nádobí zanechává nevzhledné stopy a fleky.

Filtry BRITA Clean a BRITA Clean Extra zajišťují, že voda bude mít stálé a přesně vymezené vlastnosti.

Typ Kapacita

Purity 1200 Clean

13.067l

Purity 1200 Clean Extra

5.444l

Filtry pro myčky nádobí

Filtry pro sodobary

U výrobníků sycené vody, tzv. sodobarů, je důležité ochránit přístroj před vniknutím mechanických nečistot do přístroje. Ty mohou způsobit ucpání trysek, což znamená odstávku přístroje do příjezdu servisu.

V nabídce máme filtr, který odstraní nečistoty větší než 0,5μm. Tím splňuje důležitou specifikaci pro provoz sodobarů. Vaše zařízení poskytne optimální výkon bez odstávek.

Změkčovače pro výrobníky ledu

Výrobník ledu odebírá teplo z vody a vytváří ledové kostky různých tvarů (příp. tříšť). Pokud se jeho teplosměnná deska zanese vodním kamenem, omezí se přestup tepla. Zařízení není schopno vytvářet ledové kostky požadované velikosti a kvality. Doprovodným jevem je to, že led plave ve vodě. Díky technologii obsažené ve filtrech Brita dosáhnete toho, že ledové kostky budou čiré a v požadované kvalitě.