Konvice a filtry pro domácnosti

Filtrační konvice Brita Style v sobě spojuje moderní nekomplikovaný design s nejlepší technologií filtrování vody. Objevte prvotřídní inovace, jako jsou nová technologie filtrace MicroFlow vyvinutá pro nové vodní filtry Brita Maxtra Plus, která redukuje obsah vodního kamene, odstraňuje chlor a těžké kovy. Výsledkem je pak ještě chutnější voda.

Vkládání filtru do konvice
  • Filtry Brita Maxtra Plus redukují obsah vodního kamene, těžkých kovů, chlóru a pesticidů. Filtrovaná voda má lepší chuť, umožňuje i plné rozvinutí chuti a vůni kávy a čaje.

  • Chrání vaše spotřebiče před usazováním vodního kamene a tím prodlužuje jejich životnost.

  • Šetří vaši peněženku i životní prostředí. Žádné nadbytečné obaly. Vše 100% recyklovatelné.

  • Žádné nošení těžkých lahví z obchodu, 1 filtr = 100 litrů svěží vody. Jednoduché a snadné používání.

Náhradní díly

Může se stát, že Vám upadne víčko na zem a část se ulomí, dojde baterie v indikátoru, atp. Jako autorizovaný distributor máme přístup k náhradním dílům.

Recyklace filtrů

Šetrné využívání přírodních zdrojů a snižování množství odpadu jsou smyslem výrobků Brita. V roce 1992 se Brita stala první společností ve svém oboru, která použité filtry recykluje.

Náš e-shop má vracení filtrů zabudováno přímo do nákupního procesu. Nákup nových filtrů a vrácení starých snadno spojíte do jedné návštěvy výdejního místa.

Garance spokojenosti

Pokud nejste z jakéhokoli důvodu spokojeni se systémem filtrace vody BRITA, můžete jej do 30 dnů vrátit. Rozhodující je datum uvedené na nákupním dokladu. Tato záruka se vztahuje na všechny konvice BRITA (nikoliv na náhradní filtrační patrony).